Blog cikkek

Ne hallgasson ezekre a tanácsokra ha telefonjával gond van!

Kijelzővédő fólia

A telefonok javításával kapcsolatban rengeteg tévhittel találkozhatunk, amik általában nem nyújtanak megoldást a problémára, vagy csak még több bajt okoznak.

Olvasson tovább

 


Szükség van-e kijelzővédő fóliára?

Kijelzővédő fólia

Napjainkban a mobilgyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy telefonjaik kijelzője a lehető legújabb, karcálló és törésálló üvegből készüljenek. Sajnos azonban ez elsősorban inkább a csúcskategóriás telefonokra jellemző, az olcsóbb készülékeknél ritkán találkozhatunk a legkorszerűbb üvegből készült kijelzőkkel.

Olvasson tovább

 


Márkaszerviz vagy független telefon szerviz a jó választás?

Márkaszerviz vagy független szerviz

Meglehetősen elterjedt az a tévhit, miszerint egy elromlott telefont csak a telefon márkájának megfelelő hivatalos szerviz tudja megjavítani. Természetesen ez nem így van, hiszen legyen szó akár egy elromlott iPhone-ról, Samsung, Sony, vagy akár Nokia készülékről, szinte biztos, hogy bármelyik javítható nem hivatalos telefon szervizben is.

Olvasson tovább

 


Mennyi időt vesz igénybe a javítás?

Javítás ideje

A javítás megkezdése előtt az egyik leggyakrabban felmerülő kérdése ügyfeleinknek, hogy mennyi ideig fog tartani a telefon javítása. Jól tudjuk, hogy mennyire bosszantó tud lenni amikor várni kell a javításra, hiszen egy telefon nélkülözhetetlen eleme életünknek. Éppen ezért igyekszünk mindig a lehető leggyorsabban elvégezni a készülék javítását. Sok esetben akár meg is várható nálunk a készülék megjavítása, azonban előfordulhat, hogy csak másnap, vagy pár nappal később tudunk elkészülni a telefon javításával.

Olvasson tovább

 


A Sony Xperia készülékek gyakori problémái

Megrepedt, betört kijelző

A Sony Xperia sorozatában számos kiváló telefonnal találkozhattunk az elmúlt években. Ahogy azonban a többi márka esetében, a Sony készülékeknél is előfordulnak tipikusnak mondható problémák. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a gyakori meghibásodásokat, amikkel a leggyakrabban találkozunk budapesti szervizünkben.

Olvasson tovább

 


3 gyakori tévhit a telefon-szervizekkel kapcsolatban

3 gyakori tévhit a telefon-szervizekkel kapcsolatban

Budapesti telefon szervizünkben gyakran merülnek fel olyan kérdések ügyfeleink részéről, melyek meglehetősen elterjedt tévhitekkel kapcsolatosak. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy eloszlassuk ezeket, ezért az alábbiakban a leggyakoribb tévhiteket gyűjtöttük össze.

Olvasson tovább

 


Hogyan kell SD kártyára névjegyzéket menteni

Névjegy exportálás (Android) - kiemelt kép

Úgy tapasztaltuk, hogy sokan nem tudják, hogyan kell az SD kártyára névjegyzéket menteni Android rendszerű okostelefonokon. Pedig ez egy nagyon hasznos dolog akár készülékváltás esetén, vagy akár elővigyázatosságból, hogy a fontos telefonszámok és egyéb információk bármikor elérhetők legyenek, egy alternatív eszköz segítségével is.

Olvasson tovább