Blog cikkek


Mikor éri meg inkább megjavíttatni egy telefont, mint lecserélni?

Telefon beázás

Önnel is előfordult már, hogy telefonja elromlott, például azért mert leesett, vagy mert beázott? Ne rohanjon új telefont vásárolni, szerencsére a legtöbb esetben a tönkrement készülék megjavítható, amivel Ön jelentősen jobban jár, mint ha pénzt adna egy vadonatúj telefonért.

Olvasson tovább

 


Android vs. iOS – Melyik a jobb?

Android vs iOS

Valószínűleg mindenkiben, akinek valaha volt okostelefonja, felmerült a kérdés, hogy melyik operációs rendszer a jobb, az Android, vagy inkább az Apple-féle iOS? A legfontosabb szempontok alapján összegyűjtöttük az előnyöket és hátrányokat.

Olvasson tovább

 


Teszteltük a brutális Love Mei Powerful tokot

Telefon beázás

Kipróbáltuk az egyik legígéretesebb telefonvédő-tokot, a Love Mei Powerfult, mely robosztus védelmet nyújt szinte bármilyen telefonhoz. De vajon megéri ez a prémium védelem az árát?

Olvasson tovább

 


Miért ázhatnak be mégis a vízálló telefonok?

Telefon beázás

Mi lehet az oka annak, hogy a legújabb vízálló csúcskészülékek esetében is előfordulhat beázás? Ennek számos oka lehet, például sok múlhat azon is, hogy milyen állapotban van a telefon.

Olvasson tovább

 


Gyorsan lemerítik telefonját a közösségi média alkalmazások? Van megoldás!

Telefon merülés

Blogposztunkban összeszedtük, hogy milyen trükkökkel lehet elérni, hogy kevésbé merítsék a telefont a közösségi média alkalmazások (Facebook, Messenger, Instagram, stb), amennyiben nem szeretné ezeket törölni.

Olvasson tovább

 


Hogyan előzzük meg a telefon elvesztésével járó problémákat?

Telefon elvesztése

Telefonunk elvesztése komoly problémákkal járhat, legfontosabb adataink kerülhetnek veszélybe. Sokat tehetünk azonban azért, hogy megkönnyítsük a dolgunkat a keresés során, és minimálisra szorítsuk a károkat.

Olvasson tovább

 

 


5 tipp amivel felgyorsíthatja androidos telefonját

Telefon gyorsítás

Amikor megvásárolta androidos készülékét és először bekapcsolta, bizonyára sokkal gyorsabban működött, mint most. Nincs ok azonban aggodalomra, hiszen a telefonok lassulása természetes jelenség és könnyen lehet javítani rajta.

Olvasson tovább

 


Megérkeztek a Sony legújabb telefonjai

Új Sony Xperia telefonok

Megérkeztek a Sony Xperia sorozat legújabb tagjai, a Sony Xperia XZ2 és az XZ2 compact, melyek teljesen új formával és keretmentes kijelzővel rendelkeznek, még jobb kamerával és még nagyobb teljesítménnyel kiegészülve.

Olvasson tovább

 


Gyakori Samsung Galaxy 7 problémák és megoldásuk

Minőségi telefon szerviz

Előfordult már, hogy Samsung Galaxy telefonod kijelzője “lefagyott” és nem reagált semmire, vagy újraindítás után sötét maradt a kijelző? Esetleg kijelzője betört, megrepedt? Blogunkból kiderül, mi a megoldás ezekre a problémákra.

Olvasson tovább

 


5 ok amiért érdemes nálunk javíttatnia telefonját

Minőségi telefon szerviz

Ingyenes bevizsgálás és árajánlat, gyorsaság, széleskörű szakértelem, és megbízható minőség. Ha nálunk javíttatja telefonját, ezekben biztos lehet! Blogposztunkból kiderül, hogy miért érdemes még hozzánk hoznia telefonját, ha az elromlott. 

Olvasson tovább

 

 


Ne hallgasson ezekre a tanácsokra ha telefonjával gond van!

Kijelzővédő fólia

A telefonok javításával kapcsolatban rengeteg tévhittel találkozhatunk, amik általában nem nyújtanak megoldást a problémára, vagy csak még több bajt okoznak.

Olvasson tovább

 

 


Szükség van-e kijelzővédő fóliára?

Kijelzővédő fólia

Napjainkban a mobilgyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy telefonjaik kijelzője a lehető legújabb, karcálló és törésálló üvegből készüljenek. Sajnos azonban ez elsősorban inkább a csúcskategóriás telefonokra jellemző, az olcsóbb készülékeknél ritkán találkozhatunk a legkorszerűbb üvegből készült kijelzőkkel.

Olvasson tovább

 


Márkaszerviz vagy független telefon szerviz a jó választás?

Márkaszerviz vagy független szerviz

Meglehetősen elterjedt az a tévhit, miszerint egy elromlott telefont csak a telefon márkájának megfelelő hivatalos szerviz tudja megjavítani. Természetesen ez nem így van, hiszen legyen szó akár egy elromlott iPhone-ról, Samsung, Sony, vagy akár Nokia készülékről, szinte biztos, hogy bármelyik javítható nem hivatalos telefon szervizben is.

Olvasson tovább

 


Mennyi időt vesz igénybe a javítás?

Javítás ideje

A javítás megkezdése előtt az egyik leggyakrabban felmerülő kérdése ügyfeleinknek, hogy mennyi ideig fog tartani a telefon javítása. Jól tudjuk, hogy mennyire bosszantó tud lenni amikor várni kell a javításra, hiszen egy telefon nélkülözhetetlen eleme életünknek. Éppen ezért igyekszünk mindig a lehető leggyorsabban elvégezni a készülék javítását. Sok esetben akár meg is várható nálunk a készülék megjavítása, azonban előfordulhat, hogy csak másnap, vagy pár nappal később tudunk elkészülni a telefon javításával.

Olvasson tovább

 


A Sony Xperia készülékek gyakori problémái

Megrepedt, betört kijelző

A Sony Xperia sorozatában számos kiváló telefonnal találkozhattunk az elmúlt években. Ahogy azonban a többi márka esetében, a Sony készülékeknél is előfordulnak tipikusnak mondható problémák. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a gyakori meghibásodásokat, amikkel a leggyakrabban találkozunk budapesti szervizünkben.

Olvasson tovább

 


3 gyakori tévhit a telefon-szervizekkel kapcsolatban

3 gyakori tévhit a telefon-szervizekkel kapcsolatban

Budapesti telefon szervizünkben gyakran merülnek fel olyan kérdések ügyfeleink részéről, melyek meglehetősen elterjedt tévhitekkel kapcsolatosak. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy eloszlassuk ezeket, ezért az alábbiakban a leggyakoribb tévhiteket gyűjtöttük össze.

Olvasson tovább

 


Hogyan kell SD kártyára névjegyzéket menteni

Névjegy exportálás (Android) - kiemelt kép

Úgy tapasztaltuk, hogy sokan nem tudják, hogyan kell az SD kártyára névjegyzéket menteni Android rendszerű okostelefonokon. Pedig ez egy nagyon hasznos dolog akár készülékváltás esetén, vagy akár elővigyázatosságból, hogy a fontos telefonszámok és egyéb információk bármikor elérhetők legyenek, egy alternatív eszköz segítségével is.

Olvasson tovább